Werkwijze van 
WS-Webdesigners

Hier vind je hoe wij werken, onze werkwijze.
Welkom bij WS-Webdesigners. 

Onze werkwijze

Offerte aanvragen

De eerste stap voor u is om een offerte aanvraag te doen. Zodra u dat is gelukt neemt één van onze webdesigners contact met u op om zo nog wat extra informatie te krijgen, zodat wij een bijpassende offerte kunnen maken. Zodra er akkoord is gegaan met de offerte zullen we een mooie en nuttige samenwerking tegemoet gaan.

Website in de maak

Nadat de eerste stap is voltooid mailt één van onze webdesigners naar uw ingevulde mailadres. Er zullen dan specifieke vragen worden gesteld over de layout van de website. Daarna gaan we aan de slag met een design. Wij geven u een URL link waarbij u kunt zien hoe uw website er aan toe is. Zodra alles na een verloop van tijd naar uw wens is, doen wij een laatste controle en de website klaar voor gebruik! 

Klaar voor gebruik

Nadat de site klaar is kunnen wij deze site voor u lanceren. Als u dat niet wil, sturen wij de site naar u toe in een bestand. Wilt u wel dat wij uw website op een hosting zetten en lanceren is dat mogelijk. Wij geven bij elke klant advies over de hosting. Wij raden u een voordelige hosting aan die erg overzichtelijk is.

SUCCES!

Als alle stappen voltooid zijn en uw website online staat, wensen wij u veel succes met uw onderneming. Voor verdere aanpassingen of een nieuwe website in de toekomst, zien wij u graag weer in onze mailbox verschijnen!

Contactgegevens

WS-Webdesigners

Molenweg 3
9301 JD Roden Gr. (NL)

info@ws-webdesigners.nl

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking betreft WS-Webdesigners, stuur dan gerust een mailtje naar het bovenstaande emailadres.